#Yrittäjäenergiaa - Ilmoittautuminen Yrittäjäjuhlaan on päättynyt!

raita_1600.png

Tervetuloa Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaan 19.1.2019

Ilmoittautuminen Yrittäjäjuhlaan on päättynyt!

Maakunnallinen Yrittäjäjuhla käynnistää vuoden tuttuun tyyliin suurella yrittäjäverkoston joukolla. 

Osallistumishinta 75 € + alv sisältää juhlan viralliset ja viihdeohjelmat, tervetulomaljan sekä runsaan buffet-illallisen ruokajuomineen.

Illalliskortit postitetaan yhteyshenkilön tiedoissa antamaanne osoitteeseen juhlaviikolla. Otathan illalliskortin mukaan juhlaan sillä se tarkistetaan Paviljongin ovella.

Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 8.1.2019. Ilmoittautumisia ei voida 8.1.2019 jälkeen enää peruuttaa, eikä maksuja voida palauttaa.

Lehdistökortilla ilmainen sisäänpääsy. Lehdistön ilmoittautuminen: oskari.villanen@yrittajat.fi

Istumapaikat ja juomat Paviljonki areenalla, usein kysyttyjä kysymyksiä:

Tänä vuonna juhla uudistuu ja auditorion sijaan vietämme koko juhlan Paviljonki areenalla.

K: Onko minulla istumapaikka Yrittäjäjuhlassa, vaikka en ole tehnyt ennakkoon pöytävarausta?
V: Kyllä on. Kaikille Yrittäjäjuhlaan osallistuville on paikka istumapaikka pöydän ääressä.

K: Kannattaako minun tehdä pöytävaraus etukäteen?
V: Pöytävaraus tehdään siinä tapauksessa, mikäli haluatte tilata itsellenne tai seurueellenne juotavaa etukäteen. Tällöin juomat toimitetaan teille nimettyyn pöytään, joka osoittaa paikkavarauksenne. Juomatilaus tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ja sen viimeinen päivä on 8.1.2019. Seurueesta yksi henkilö tekee juomatilauksen ja ilmoittaa pöytään tulevien henkilöiden määrän (sitova ilmoittautuminen).  

Ennakkovaraus ei ole välttämätön, sillä juomaa saa baaripisteistä. Ilman ennakkotilausta istumapaikka valitaan saapuessa vapaana olevista paikoista.

Illalliskortin hintaan kuuluvat alkumalja sekä kaksi lasia viiniä ruokailun yhteydessä.

K: Ketä pöydässäni istuu?
V: Pöydät ovat eri kokoisia ja kaikki istumapaikat täytetään. Voi siis olla, että ennakkovarauksesta huolimatta pääsette tutustumaan myös uusiin ihmisiin.

Mikäli saavutte Yrittäjäjuhlaan ilman erillistä pöytävarausta, saatte valita paikkanne vapaina olevista paikoista. Tällöin emme voi taata, että esimerkiksi kahdeksan hengen seurueelle löytyvät paikat samasta pöydästä. Ilman pöytävarausta juhlaan saapuville varmin tapa varmistaa mieleiset istumapaikat on saapua ajoissa paikalle. Paviljonki Areenalla on käytössä erikokoisia pöytiä, joka voi myös vaikuttaa mieleisten paikkojen löytymiseen.

K: Onko pöytävarauksen teko välttämätöntä? Milloin kannattaa tulla paikalle?
V: Ei ole. Voitte saapua Yrittäjäjuhlaan ilman erillistä pöytävarausta ja valita istumapaikkanne vapaista paikoista. Ajoissa saapumalla varmistatte mieleisenne istumapaikan. Paviljongin aulaan pääsee klo 16.30 ja ovet juhlatilaan Paviljonki areenalle aukeavat 17.15.

K: Mistä voin noutaa etukäteen tilaamani juomalipukkeet ja miten ne toimivat?
V: Etukäteen tilatut juomalipukkeet on noudettavissa aulabaarista juhlapäivänä klo 16.30 alkaen. Juomalipukkeilla voi ostaa juomia kaikista juhlan baareista ja ne on voimassa koko juhlan ajan. Lipukkeet laskutetaan tilaajalta  juhlan jälkeen todellisen käytön mukaan.

Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä: 

booking@jklpaviljonki.fi p. 014 339 8144

Muut yhteystietomme löydät täältä.

Katso juhlan maksuttomat kuljetukset täältä >>

Juhlien sijaintipaikka:

Pavi.png