Istumapaikat ja juomat Paviljonki areenalla - usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Mistä käymme sisään juhlaan?
V: Juhla vietetään Jyväskylän Paviljongissa, sisäänkäyntinä toimii Uno Savolan kadun puoli.

K: En saanut illalliskorttia, kuinka todennan lippuni?
V: Olemme luopuneet paperisista illalliskorteista. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköisen vahvistuksen, jota voit näyttää Paviljongin ovella.

K: Miten löydän varatun istumapaikkani?
V: Jos sinulle on varattu paikka, löydät oman pöytäsi numeron tiloissa olevista opasteista tai kertomalla sukunimesi juhlatilaan tulon yhteydessä henkilökunnalle, joka opastaa sinut oikealle paikalle. Jos sinulle ei ole varattu paikkaa voit istua vapaasti mihin tahansa pöytiin numero 37-44.

K: Miten varmistan, että juhlassa tarjottava ruoka on erikoisruokavalion mukainen?
V: Niiden, joilla on erikoisruokavalio, pyydetään tulostamaan vahvistus mukaansa, ja asettamaan se istumapaikalleen. Alkuruoka tuodaan pöytiin ja näin tarjoilijat osaavat siinä kohtaa ottaa erikoisruokavaliot pöydittäin huomioon.

K: Onko minulla istumapaikka Yrittäjäjuhlassa, vaikka en ole tehnyt ennakkoon pöytävarausta?
V: Kyllä on. Kaikille Yrittäjäjuhlaan osallistuville on istumapaikka pöydän ääressä.

K: Kannattaako minun tehdä pöytävaraus etukäteen?
V: Pöytävaraus tehdään siinä tapauksessa, mikäli haluatte tilata itsellenne tai seurueellenne juotavaa etukäteen. Tällöin juomat toimitetaan teille nimettyyn pöytään, joka osoittaa paikkavarauksenne. Juomatilaus tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ja sen viimeinen päivä on 8.4.2022. Seurueesta yksi henkilö tekee juomatilauksen ja ilmoittaa pöytään tulevien henkilöiden määrän (sitova ilmoittautuminen).  

Ennakkovaraus ei ole välttämätön, sillä juomaa saa baaripisteistä. Ilman ennakkotilausta istumapaikka valitaan saapuessa vapaana olevista paikoista.

Illalliskortin hintaan kuuluvat alkumalja sekä kaksi lasia viiniä ruokailun yhteydessä.

K: Ketä pöydässäni istuu? 
V: Pöydät ovat eri kokoisia ja kaikki istumapaikat täytetään. Voi siis olla, että ennakkovarauksesta huolimatta pääsette tutustumaan myös uusiin ihmisiin.

Mikäli saavutte Yrittäjäjuhlaan ilman erillistä pöytävarausta, saatte valita paikkanne vapaina olevista paikoista. Tällöin emme voi taata, että esimerkiksi kahdeksan hengen seurueelle löytyvät paikat samasta pöydästä. Ilman pöytävarausta juhlaan saapuville varmin tapa varmistaa mieleiset istumapaikat on saapua ajoissa paikalle. Paviljonki Areenalla on käytössä erikokoisia pöytiä, joka voi myös vaikuttaa mieleisten paikkojen löytymiseen.

K: Onko pöytävarauksen teko välttämätöntä? Milloin kannattaa tulla paikalle? 
V: Ei ole. Voitte saapua Yrittäjäjuhlaan ilman erillistä pöytävarausta ja valita istumapaikkanne vapaista paikoista. Ajoissa saapumalla varmistatte mieleisenne istumapaikan. Paviljongin aulaan pääsee klo 16.30 ja ovet juhlatilaan Paviljonki areenalle aukeavat 17.15.

K: Mistä voin noutaa etukäteen tilaamani juomalipukkeet ja miten ne toimivat?
V: Etukäteen tilatut juomalipukkeet on noudettavissa aulabaarista juhlapäivänä klo 16.30 alkaen. Juomalipukkeilla voi ostaa juomia kaikista juhlan baareista ja ne ovat voimassa koko juhlan ajan. Lipukkeet laskutetaan tilaajalta juhlan jälkeen todellisen käytön mukaan.

K: Saanko rahani takaisin, jos koko tilaisuus perutaan?
V: Mikäli tapahtumaa ei pystytä viranomaisen määräyksistä johtuen järjestämään, tai se peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme osallistumismaksusi tai toiveesi mukaan osallistuminen voidaan siirtää juhlan uuteen ajankohtaan.

K: Pitääkö minun varautua näyttämään koronapassi?
V: Ei. Tapahtumassa ei ole käytössä koronapassia. Lisätietoja >


Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä: 

myyntipalvelu@paviljonki.fi