Keski-Suomen Aluetaksi

Ennakkotilaa taksit Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaan Keski-Suomen Aluetaksilta osoitteessa: 

www.keskisuomenaluetaksi.fi/yrittajajuhla-2019

Arvoisat maakunnan yrittäjät,

On aika vuotuiseen juhlaan kaikille meille yrittäjille, aika pieneen nosteeseen tulevasta. Kiitos itsellemme kuluneesta vuodesta on jälleen paikallaan tammikuussa. Haluamme osaltamme toivottaa kaikki kollegat tervetulleiksi juhlimaan yrittäjyyttä Paviljonkiin. Osalle tämä on ansaittua juhlan aikaa, mutta osa meistä paiskii vielä töitä päästäkseen paikalle juhlimaan hyvillä mielin. Kaikille tämä on kuitenkin hieno ja merkittäväkin tapahtuma yrittäjän vuosikellossa.

Nyt on aika erityisesti yrittäjien yhteishengen nostoon. Kuluneen vuoden aikana on saatu aikaan työllisyyttä ja lisää työtä, jonka kautta me yrittäjät voimme myös paremmin. Tiiviin yhteistyön ja -hengen kautta voimme edistää maakunnallista hyvinvointia tulevaisuudessakin.

Yrittäjyys on uskallusta ja rohkeutta toteuttaa asioita. Tänä vuonna näitä ominaisuuksia on tarvittu varsinkin taksialalla. Iloksemme voimme todeta, että rohkeilla, eteenpäin ulottuvilla päämäärillä saavutamme jälleen uusia tavoitteita.

Kulunut vuosi on tuonut mukanaan uusia yrittäjiä ja uusia, innovatiivisia vaihtoehtoja, joilla yrittäjyyttä voidaan kehittää entistä menestyvämmäksi. Pidetään pyörät pyörimässä, jotta saamme yhdessä enemmän aikaiseksi, ja näin taksialan näkökulmasta: ihan konkreettisestikin pyörät pyörimään.

Tehkäämme juhlastamme innostunut ja onnistunut!

Keski-Suomen Aluetaksi Oy

Harri J. Holttinen
toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvää