Keski-Suomen Liitto - Tervetuloa Yrittäjäjuhlaan!

raita_1600.png


yrittäjäjuhla 2018.png

Yrittäjät, olette juhlanne ansainneet!

Energinen kasvun vire siivittää Keski-Suomea vuoteen 2019. Aluetalous on ripeässä kasvussa jo neljättä vuotta. Yritysten liikevaihdot kohenevat ja vienti vetää. Yritykset ovat vahvistaneet tutkimus- ja kehittämistoimintojaan, mikä luo pohjaa kilpailukyvylle myös tulevaisuudessa. Kasvusta iloitaan koko Keski-Suomen maakunnassa. Menestyksen keskeinen ainesosa on teidän, keskisuomalaisten yrittäjien, #Yrittäjäenergia.

Yritysten menestys ei synny tyhjiössä, vaan merkitystä on myös koko maakunnan yhteisellä energialla. Keski-Suomi haluaa olla maakunta, joka uudistuu ja uudistaa yhdessä yrittäjiensä kanssa, yrityselämän tarpeet huomioiden. Tulevana vuonna pyrimme edistämään hyviä yhteyksiä maakuntaan, ennen kaikkea Jyväskylä – Tampere -kaksoisraiteen suunnittelun käynnistämistä. Hallitusohjelmatavoitteissamme pyrimme Suomen ja Keski-Suomen monialaiseen uudistumiseen.

Tätä kirjoittaessani maakunta- ja sote-uudistuksen toteutumisen aikatauluihin liittyy vielä epävarmuuksia. Keski-Suomessa uudistusta on valmisteltu asiakaslähtöisesti ja tavoitteet korkealle asettaen. Samaan aikaan on tehty töitä Keski-Suomen profiloimiseksi hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen maakuntana. Maakunnan toimijoiden osaaminen ja yhteistyö sekä ainutlaatuiset toiminta- ja pilotointiympäristöt puoltavat asemoitumistamme kansalliseksi hyvinvointiveturiksi.

#Yrittäjäenergia on Keski-Suomen menestyksen tekijä nyt ja tulevaisuudessa. Yrittäjäjuhla on ansaitusti yksi maakuntamme tärkeimpiä vuosittaisia tapahtumia. Keski-Suomen liitto toivottaa ilolla Yrittäjät ja kumppanit tervetulleiksi juhlaan 19.1.2019!

Tapani Mattila
maakuntajohtaja

www.keskisuomi.fi

Aiheeseen liittyvää