LähiTapiola Keski-Suomi - Yrittäjän elämää turvaamassa

viiva_nettisivulle.png

Yrittäjä, sinä olet tärkein.

 

Yrittäjyys on elintärkeää Keski-Suomen elinvoimaisuuden ja alueen kehittämisen jatkuvuuden kannalta. Yrittäjät luovat maakuntaan lisää työpaikkoja ja luovat vankan pohjan talouden ylläpitämiseksi. Sen vuoksi meidän on tuettava yrittäjiä näinä vaikeina aikoina ja omalta osaltamme mahdollistaa yrittäjän yritystoiminnan jatkuvuutta kohti vakaampia aikoja.

 

LähiTapiola Keski-Suomi on keskisuomalaisten yrittäjien elämänturvan kumppani, joka palvelee yritysasiakkaitaan paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Arvomme hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus ohjaavat toimintatapojamme ja haluamme tuottaa asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua elämän turvaamiseksi.

 

Tavoitteemme on mahdollistaa yrityksen henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä. Koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

 

 

Palvelemme paikallisesti 120 elämänturvaajan voimin eri puolilla Keski-Suomen maakuntaa. Meille on tärkeää, että asiakkaan asiat hoidetaan itse paikallisesti. Sen vuoksi meillä on jokaiseen liiketoimintaamme oma tiimi koko vakuutuselinkaaren matkalle, aina myynnistä korvauspalveluihin saakka. Henkilökohtainen palvelu monikanavaisesti on toimintamme perusydin.

 

Toivotan teille arvoisat yrittäjät oikein hyvää yrittäjäjuhlaa ja tsemppiä tulevaan vuoteen, yhdessä tästä selvitään! 


 

Teemu Toivanen 

 

toimitusjohtaja 

 


 

Aiheeseen liittyvää