Midare - Yhdessä kohti menestyksen vuotta!

viiva_nettisivulle.png

anssi_kuoppalaMidare.jpg
Anssi Kuoppala / Midare Oy

Yhdessä tekeminen on ollut meillä tärkeä teema kuluneena vuonna ja sitä se on myös vuonna 2020.

Olemme panostaneet vahvasti toimintamme kehittämiseen ja laajentamiseen, mikä ei yhtä nopeasti toteutettuna olisi ollut mahdollista ilman tiivistä yhteistyötä niin talomme sisällä kuin kumppaniverkoston ja asiakkaidemme kanssa. Nykyaikainen asiakastyö on ennen kaikkea läheistä yhdessä tekemistä.

 

Yhteistyö on kasvuyritykselle elintärkeää

Vaikka jatkamme 100% yksityisomisteisena suomalaisyrityksenä, kasvattavat läheiset kumppanuussuhteet ja verkostojen hyödyntäminen jatkuvasti merkitystään. Toimimme tunnettujen ja luotettujen tahojen kanssa, jotka jakavat kanssamme samanlaisia arvoja.

ICT:n laajalla pelikentällä meidän on ilo tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja mm. Samsungin, F-Securen, Microsoftin, Googlen, DNA:n, DELL:n, Arrow ECS Finlandin sekä kotimaisen Miradoren kumppanuutta hyödyntäen.

Rohkeat pelinavaukset yhteistyön tekemisessä voivat avata suuria mahdollisuuksia – esimerkkinä oma kumppanuutemme Samsungin kanssa, joka kasvoi vuoden 2019 aikana ennätystasolle sekä mahdollisti valtakunnallisesti palvelevan Samsung-huoltoverkostomme aukeamisen.

 

Kilpaillaan yhdessä haasteita vastaan

Kaltaisiamme kasvu- ja kehityshakuisia pk-yrityksiä on paljon, ja kohtaamme kaikki digitalisaation ja kiristyvän kilpailun haasteet joka päivä. Me haluamme toimia rinnallasi kumppanina, joka auttaa tekemään liiketoiminnan kannalta kestävimmät ja kannattavimmat ICT-valinnat sekä ottamaan niistä parhaan hyödyn irti omassa arjessasi.

Näillä saate sanoin, haluamme kiittää kaikkia kumppaneita ja asiakkaitamme sekä toivottaa hyvää Yrittäjäjuhlaa 2020 – nähdään Paviljongissa!”

www.midare.fi

Aiheeseen liittyvää