Tervetuloa juhlaan yrittäjät!

viiva_nettisivulle.png


Pian on vuosittaisen maakunnallisen yrittäjäjuhlan aika. On ilo aloittaa vuosi juhlien ja onnistumisten äärelle pysähtyen. Tämän vuoden teema ”Yhdessä” kuvaa mielestäni hyvin meidän yrittäjien tapaa tehdä työtä. Toimimme yhdessä niin omistajien, henkilöstön, kumppanien kuin asiakkaiden kanssa. Menestyksemme kumpuaa yhdessä tekemisestä ja oppimisesta. 

Teema ”Yhdessä" kuvastaa myös sitä vastuuta, mitä me yrittäjät kannamme onnellisen Suomen rakentamisesta. Teemme päivittäin kovasti töitä, tunteja laskematta. Tarjoamme työtä ja turvaa toisille. Toimimalla vastuullisesti ja kannattavasti luomme elinvoimaa ja hyvinvointia. Yhdessä rakennamme Suomesta parasta paikkaa elää, tehdä työtä ja yrittää. 

Juhlan teema muistuttaa meitä yrittäjiä myös siitä, että avun pyytäminen on viisautta. Kaikkea ei tarvitse osata ja jaksaa tehdä yksin. Ympärilleen kannattaa rakentaa verkostoa, johon voi tukeutua ja jonka kanssa voi jakaa arkea. Yrittäjäjäjärjestö on yrittäjien oma järjestö, joka tarjoaa meille yrittäjille vertaisyhteisön ja bisnesverkoston. Kanssamme et ole yksin. 

Ja mikä onkaan parempi tapa olla ”yhdessä” kuin juhlia. Siksi toivonkin kohtaavani juuri sinut tammikuisessa juhlassamme.

Lämpimästi tervetuloa!

Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja
Tapu Holttinen
Villinikkarit Oy