The Ultimate Disco Machine Dollby ja Appa Music Show

viiva_nettisivulle.png


The Ultimate Disco Machine Dollby ja Appa Music Show tarjoilee Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa kolme erilaista musiikkielämystä.

Ensimmäinen setti sisältää kotimaista kevyttä- ja tanssimusiikkia.
Toinen setti on kuumaa diskomusaa Dollbyn tarjoamana ja  kolmannella setillä pääsemme nauttimaan upeasta  APPA Music Showsta.

The Ultimate Disco Machine Dollby soittaa halutuimmat discopläjäykset 1970-luvun kulta-ajalta tähän päivään ja Appa Show tuo unohtumattomat Abba-hitit luoksesi alkuperäisiä mestariteoksia kunnioittaen.

The Ultimate Disco Machine Dollby on bändi, joka ei ole koskaan käyttänyt itsestään jo melkoisesta inflaatiosta kärsivää nimeä "bilebändi"; bändi, joka ei yritäkään pysytellä uusimpien hittituulien aallonharjalla, vaan soittaa reteästi ja anteeksi pyytelemättä donnasummerit, bugglesit ja koolandthegangit pois kuleksimasta. Ja katso, siitäkin huolimatta siinä menee nuoret sekä vanhat samanlailla.

Appa Show tuo unohtumattomat Abba-hitit luoksesi alkuperäisiä mestariteoksia kunnioittaen ja loihtii 70- ja 80-luvun tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, 16 vuoden kokemuksella. Kuusihenkinen bändi elää Abbaa joka solullaan ja tarjoaa niin vanhoille kuin nuorillekin kuulijoille musiikillisia ja visuaalisia elämyksiä autenttisella meinigillä. Ohjelmistossa on sekä Abban suurimpia hittejä, että myös tuntemattomampia kipaleita tosifanien iloksi.

Shown teille tarjoaa:

Jani Lahtinen
Ilona Rimpilä
Mikko Pellinen
Esko Turpeinen
Anne-Mari Hakala
Heidi Luck